2016 Blog Kreatív varrás Műhelymunkáim Táska Újrahasznosítás

Ajándék táska nekem

Saját táska bevásárlásaidhoz?

  • Hm? 🙂
  • Nem tudom te hogy vagy vele, ezért megkérdezem.
  • Kíváncsi vagyok a véleményedre, megosztod velünk?
  • A bevásárlásaidhoz kosarat, szatyrot vagy nylon zacskót viszel?

Pár éve varrtam magamnak egy olyan igazi bevásárlószatyrot, melybe a napi haza kell hozni holmikat pakoltam. Könnyen vállamra tudtam dobni, aztán lehetett cipekedni hazáig.

Nagyon masszívra készítettem, pont akkorára ami nekem még nem ér le a földre ha kézben kell hoznom akkor sem.
Sajnos az évek múltával már eléggé lepukkant, és mivel úgyis most volt nemrég a névnapom, és szülinapom is így megajándékoztam magam mindjárt két igazi nőcis szatyorral, amiket imádok.

Mióta is? (X éve) már ha lehet soha nem veszek nylon zacskót a bevásárolt dolgaimhoz, mert ha régebben vettem az biztos ahogy hazahoztam a kukában landolt, így sokkal jobb megoldásnak tartom a jó erősre varrt divatos táskákat, szatyrokat amiket jó magammal vinni. 🙂

Úgy nagyjából egy hete láttam meg néhány klassz anyagot, és mindjárt el is képzeltem mit alkotok belőle.
Naná, hogy egy új anya bolti szatyrát, ahogy a kicsik szokták mondani. 🙂

Ezért pénteken délután Nagy fiam hazahozta azt a méterárut amit elterveztem, belevágok, és álmaim táskáját varrom meg belőle.

Így aztán kora délután nekiálltunk a Lányokkal az egész kertben a fűnyírással végezni pár óra alatt, mert hétvégére rossz időt jósoltak, a kerti munka pedig nem várhatott tovább!
Estére már hulla fáradt voltam, de gyönyörű lett munkánk eredménye. Végre birtokba vehettük a szépen nyírt pázsitot.

Ha estére már rossz idő lett, másnap kora délelőtt nekiálltam a műhelyben kipakolni a varrógépet, anyagokat, egy régi farmernadrágot, cérnákat, és elkezdtem a tervem megvalósítását az anyagok méreteinek kiméréseivel.

Úgy terveztem, hogy nekiülök a munkának, és egy helyben estére el is készülök. Ahhoz képest ahogy kitaláltam, igaz kész lettem, de hajnali 1/2 1-re, így akkor mentem csak aludni megint hulla fáradtan.

De megérte!

Azért dolgoztam olyan sokat ezzel a varrással, mert két kört futottam, mivel először a régi szatyromat szerettem volna megjavítani, mert akkor jobb megoldásnak tűnt, de aztán rájöttem, hogy ez volt a lehető legrosszabb döntésem. Ha már valami tönkrement, nem is olyan hú, de drága holmi, akkor itt az ideje az újabb elkészítésének. 🙂
Vasárnap kora reggel nekiálltam az újabb tervezésnek, és így estére kész is lettem az ajándékom második részével, amit ma még reggel letisztáztam.

Hétfő délelőtt volt egy kis időm (végre), ezért a méterárus szekrényemben gyorsan felmértem miből mennyi anyagom van egy-egy újabb bevásárláshoz szánt táska elkészítéséhez, mert úgy érzem, a következő sokkal gyorsabban el tud majd készülni.
Ahogy kész az újabb darab mutatom milyen lett. Képek anyagaimról. (Kattints a képekre, hogy jobban meg tudd nézni! )

Már össze is válogattam az újabb táskák anyagait, amiket jövő héten megnézhetsz, ha érdekel, hamarosan mutatom.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .