2016 Blog Decoupage Húsvét Kikapcsolódás Kreatív kreatív ötletek Műhely Műhelymunkáim Munkáim Ünnepek

Húsvét-újabb alkotások

Már egy ideje tervezgettem újabb kreatív technika megtanulását, és ennek mostanra jött el az ideje.
Ez a technika egy számomra eddig elérhetetlen dolognak tűnt, de nem hagyott nyugodni az a gondolat, hogy kifog rajtam, ezért én is elkezdtem, és mondhatom, imádom! 🙂

Gyönyörű dolgokat lehet vele készíteni, talán nincs is olyan dolog amit ne lehetne belőle elkészíteni.

Mivel még az elején járok a dolgoknak, így természetesen nem jeleskedhetek olyan gyöngyszemekkel, amikre azt mondom, hogy igen, ez kell nekem, de folyamatosan készítem az alapanyagokat a munkákhoz, ami szerintem már elég jó út ahhoz, hogy igenis belekóstolhassak az alapokba…

Pár hete sikerült is 250 szál papírcsövet feltekernem, mire a 2. nap végére már az ujjaim végei azt mondták, hogy ideje egy kis pihenésnek. 😕

Nemrég első munkaként egy kis csálé kosarat sikerült összehoznom a tyúkunknak, aminek a tanulsága, hogy nem csak a kerek formára, de a magasság-szélességre is figyelnem kell.

Második munkaként egy tojáskínáló tálcát tekertem fel papírfonással, melyhez 10 db közepes méretű tojáshoz való tartót is rögzítettem a tálcára. Egy nyuszis decoupage mintával díszítettem az alját.

Harmadik munkaként egy újabb kis tál készült megrendelésre, amit nem fotóztam.

Húsvétra az utolsó pillanatra sikerült a Lányok szobájába egy nyuszit is elkészítenünk, mely csapatmunka volt: Kira segített a szőlővesszők meghajtogatásában, Mirtill pedig a nyuszi pofiját rajzolta meg jó párszor.

Szemből a jobb oldali fotón egy ajándékba készített papírfonással készült kicsi kosárkát látsz. Kár, hogy a fények nem adják vissza a munka valódi színét. 😕

Itt a nyuszi egy kis tavaszi koszorúba lett téve (ami inkább tojás forma), díszítésnek drótból, fültisztító pálcikákból készült barka ágakkal, és egy előző évben vásárolt aranyeső néhány ágával lett ünneplőbe öltöztetve.

Jelenleg egy újabb tárolón dolgozok, amit szeretnék a kandallónkra feltenni. Ehhez majd még varrnom is kell, hogy mit, azt hamarosan mutatom.

Nagyon sok kreatív dolog van, amit meg lehet tanulni, csak hát az idő, hogy mikor, hogyan álljunk neki a kérdés?

Keveset gondolkozz azon, hogy mikor szeretnéd elkezdeni a munkákat, helyette inkább kezd el, majd belejössz, és akkor büszke leszel arra amit készítettél.

Véleményed várom a bejegyzés alján.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .