Gyerekek Karácsony Képszerkesztés kreatív ötletek Műhelymunkáim Tél Ünnepek

Karácsonyra fotóajándék

Tavaszi napsütésbenHamarosan itt a Karácsony, és szeretnél Gyermekedről egy scrap fotót ajándékozni Mamának, Papának, Dédiknek vagy a Rokonságnak?
Ha igen, keress meg műhelyemben, hogy ki tudd választani a neked tetsző fotót! Gyermekedről hozz egy képet, amit szeretnél ünnepi díszbe öltöztetni!

Elérhetőségem: Ugrai M. Csilla  Tel: 06/70-287-5129

Nem jelent problémát ha a választott fotódon nem minden részlet kell az átalakításhoz.

Vállalom a Gyerkőc fotójának átalakítását, scrap képként megszerkesztem, ahogy szeretnéd. Árakról légy szíves érdeklődj mailben vagy személyesen műhelyemben!

Scrap szó jelentése:
  • darabka,
  • szelet,
  • töredék.
A megszerkesztett fotót számítógépen készítem el, így:
  1. Kiválasztom a digitális fotót a képszerkesztő programomba, amit szeretnél ünnepi díszbe átalakítani, megnyitom, hozzá a díszítő elemeket is megnyitom, összenézem (mennyire passzolnak a színek, formák a kép hangulatvilágához), ha kell a díszítő elemeket a képhez szabom, vágom, ragasztom.
  2. Ha ránézésre jónak találom az elemek összemosását, a kép végleges elkészülte után a képre helyezem elérhetőségem úgy, hogy szinte “beleolvadjon” a munkámba. (Nézegesd meg a fotókat, és akkor láthatod amiről írtam.)

Itt tudsz választani a fotók kialakításához, csak kattints a képekre, hogy meg tudd nézni őket!

További scrap fotóimat itt találod, kukkants be! (Kattints!)
A műhelyben minden itt mutatott fotót meg tudsz nézni személyesen is saját albumunkban. A design folyamatos feltöltés alatt van, érdemes többször bekukkantani.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .