2015 Blog Weboldal

Költözés új oldalra

Kép 599
A képen középső Gyerkőcöm épp a gépes széket próbálgatja.

Már egy ideje azon gondolkodok, hogy mit is tudnék megvalósítani abból a sok megtanult dologból, amiket évek óta foglalkozok.
Ezért amikor egy online tanfolyam keretében rátaláltam arra a megoldásra, hogy egy wordpress weboldalt hogyan lehet felépíteni teljesen kezdőként a nulláról elhatároztam, hogy megtanulom, mert addig a pontig egy “mumus” volt nálam.

Van egy-két weboldalam, ami igazából kezdőként nagyon megfelelt ahhoz, hogy megismerkedjek a weboldalszerkesztéssel, illetve a blog készítésével, de azért többet szerettem volna.

Azt olvastam, ha valaki komolyan gondolja amit csinál, akkor igenis pénzt kell bele fektetni, komolyan meg kell ismerkedni a weboldal elkészítésének minden csínjával-bínjával.

Én elég későn kezdtem megismerkedni a web világával, a mai gyerkőcök génjei így vannak beállítva. 😉

(A bal oldali fotón Nagylánykánk ismerkedik a számítógéppel, a jobb oldali fotón: kicsi Lánykánk épp mailt ír.) 🙂

Most egy olyan tanfolyam anyagával ismerkedek, ami segít abban, hogy jobban átlássam a weboldal készítést, rengeteg információt tudok a tananyagból “meríteni”, amit csak magamtól soha nem tudtam volna feldolgozni. 🙂
Egy idő óta már írtam a blogom, amit úgy gondoltam, hogy a legjobb helyen itt lesz, a saját domain név alatt futó weboldalamon, így a blogot bezártam. Ahogy egyre jobban megismerkedtem az online tananyagból a wordpress weboldalak szerkesztésével rá kellett jönnöm, hogy tényleg jobb, több mindent meg lehet rajta valósítani, kevesebb a probléma vele.
Így most már a blogomon lévő bejegyzéseim átköltöztetése van folyamatban napi szinten, mert rengeteg bejegyzésem van, és szeretném ha minden itt tárolódna, itt tudnám végre folytatni, amiket elkezdtem, és végre itt szeretnék maradni, mert költöztem már nem egyszer saját választásomból, de rajtam kívül álló okok miatt is, (megszűnt a tárhelyszolgáltató.)

A weboldal, és a blog írásával célom az, hogy hamarosan ismert legyen egy jól megszerkesztett felületen sok színes olvasnivalóval.

Véleményed megírhatod kommentben a bejegyzés végén. 🙂

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .