Blog Gyerekek Kreatív varrás Műhelymunkáim Varrott dolgok

Textil babahordozó

Anyag1-13Emlékszem amikor Kirát vártuk, hogy megszülessen sikerült olyan anyagot vásárolnom ami patchwork utánzatot keltett abban, aki csak meglátta.
Arra gondoltam, hogy valami szépre használom fel, varrok belőle a Kicsinek egy textil babahordozót=mózes kosarat, hogy majd abban hozzuk haza a kórházból.
Próbáltam rákeresni egy gyári mózes méreteire (szélessége, magassága) egyebek méretekre, hogy ne csak hipp-hopp álljak neki szétvagdosni az anyagot.
A sok különböző méret elolvasása után arra jutottam, hogy inkább megnézem a babakocsink méreteit, és ahhoz igazítom majd a mózes kosárkánk szabásmintáját is.
Nem tudom mennyi idő alatt (arra emlékszem, hogy minden nap varrtam egy keveset) sikerült elkészítenem a hordozót.
A mózes aljába egy régebbi babakocsink belsejéből kiszedett lapot vontam be, és azt tettem bele.
Nyitható-zárhatóra terveztem, hogy az időjáráshoz tudjunk alkalmazkodni. Virágos-kockás minták váltakoznak rajta. A mózes alja összehajtogatható, később könnyebb tárolni.

Végül csak nem ebben hoztuk haza Kirát a kórházból, mert egy ismerősünk kocsijával jöttünk haza. Itt a babakocsi fotója, amihez a hordozó méreteit igazítottam. Bergon babakocsi, ami kényelmes babának-mamának.

Ha szeretnéd megnézni a babahordozót, csak gyere el műhelyembe!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .