Ugrai M. Csilla kresa-műhely

Szia! Ugrai M. Csilla vagyok, egy 3 gyerkőcös anyuka, aki már kisgyerekként is imádott alkotni, így a két kedvenc tantárgyam a suliban a technika, és rajz órák voltak. Emlékszem mennyire örültem amikor a technika órán egy papír zsebkendő tartót kellett elkészítenünk egyszerű nylon zsákból. Mindenki úgy díszíthette munkáját, ahogy csak szerette volna. Egy másik alkalommal pedig fa ékszeres dobozka elkészítése volt a feladat.

A gyermekkori rajongásom a kreatív technikák irányába felnőtt koromban is mindig része volt életemnek. 💞

Mostanra egy kis műhely a kreatív alkotó terem, ahol szívesen készítek varrott lakásdekorációkat, horgolt kiegészítőket: pl: táskákat/ajándékokat. Mindezek mellett különböző használati tárgyakat például konyhádba, melyekkel hangulatosabbá varázsolhatod otthonod, és ha megtalálod kedvenced, meg is tudsz vásárolni online megrendeléssel, a webshopból.
Kattints, nézelődj, rendelj magadnak vagy ajándékba!

 Műhelyem neve: kresa-műhely, melyet a kreatív-sarok-műhely szavakból alakítottam ki bízva abban, hogy erről a névről hamarosan felismersz.

A kisiskolásokra gondolva képszerkesztéssel egyedi órarendeket, könyvjelzőket, füzetborítókat, és címkéket tervezek kikapcsolódásként.
A tervezéshez Lányaim segítenek pontos iránymutatásukkal. 🙂

Miért a képszerkesztés, varrás, kötés, horgolás munkáim fő tevékenysége? Mert?

A gyermekvállalás évei alatt sokféle kreatív technikát megismertem, majd ahogy az lenni szokott a kíváncsiságom vezetett el odáig, hogy kipróbáltam nekem sikerül -e elkészítenem egy-egy munkát, majd arra gondoltam, hogy szívesen megmutatnám másoknak is, akiket érdekelhet.

A Gyerkőcök pici korában valami olyat kerestem, amivel a babázás mellett alkothatok, és tanulhatok, hasznosnak érezhetem magam nem csak anyukaként, de munkavállalóként is. 💞

Aztán az élet úgy hozta, hogy először a képszerkesztésbe sikerült belekóstolnom, lehetőségem nyílt képezni magam, majd mivel már volt gyakorlatom a varrásban úgy gondoltam, hogy ez a munka épp olyan, amivel szárnyalhatok. 🙂

 2014-ben végre valami megváltozott!

Egyszer csak sikerült belecsöppennem egy olyan irányba, ami a blog/weboldal összeállításához adott hatalmas segítséget. Olyan útra terelt, ami szépen összecseng a varrás mellett. 🙂
Egy online tanfolyam segítségével meg tudtam tanulni hogyan lehet megmutatni elkészített munkáimat, úgy, ahogyan azt elképzeltem.
Sokat olvastam arról, hogy a személyes megjelenés mennyire fontos szerepet játszik a saját márkában, ezért néhány alkotásommal bemutatkoztam a helyi kézműves kiállításon is, miután megszületett a felismerés: nem mindegy, hogy a fotók hogyan is vannak elkészítve. Mit ad vissza egy kép, és mit mutat meg a munka “élőben.”

 Így aztán…

A fotózásra is elkezdtem nagyobb hangsúlyt fektetni, mert nem elég csak képeket készíteni, azokon keresztül a megmutatni kívánt termékeket olyan közelségbe kell vinnem a megrendelőim felé, hogy szinte ott érezzék maguk előtt, megfogható érzést adjak át, ne legyen hátrány a személyes megjelenésnek.
(A termékfotózást is folyamatosan tanulnom kell, mint ahogy több weboldalon már olvastam.)

 Hogyan tudok neked segíteni? Miért dolgozok?

A színek harmóniája a lelkemben van, és ezt kívánom munkáim által továbbadni neked, akinek igénye van rá. 💞
Imádom az alkotás minden egyes percét: az alapanyagok beszerzésétől a munka elkészítésén keresztül a fotózás, leírások készítése, feltöltések, bejegyzések írását, megrendelések csomagolása után postára futást. 🙂
Az egész munkafolyamat egy olyan kreatív tevékenység, amivel maximálisan azonosulni tudok.
Mert rugalmas időbeosztásban tudok dolgozni a Család mellett, ezzel maximálisan alkalmazkodni tudok a megrendelések teljesítéséhez.
Azért készítek csak kis tételben munkákat, mert a minőség a legfontosabb számomra, gondolom te is így vagy vele, ezért nézelődsz nálam.
Nem szeretem a sok egyforma szín-forma variációt, mert a minőségre rányomja hatását.
Ha végignézed munkáimat látni fogod, hogy nincs két egyforma munkám, így biztosan egyedit kapsz tőlem.
(Bármennyire is szeretném, nem tudok teljesen egyforma munkákat kiadni kezeim közül.)

 2018 év elejétől már új területen is tevékenykedek, ami a virtuális asszisztensi munka, melyről itt tudsz olvasni, kattints!

Ha bármiben tudok neked segíteni itt megtalálod elérhetőségeimet, csak válaszd ki számodra a legmegfelelőbbet!
(E-mailben 24 órán belül válaszolok.)

mail
mobil: 06/70-287-5129 (hétfőtől-péntekig 09.00-15.00)
Pinterest
Facebook
Instagram